Digikahvilan ilmoittautumislomake


Tule kehittämään maaseudun verkkovälitteistä palvelutarjontaa

Vaasan yliopisto ja aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI järjestävät keskustelutilaisuuden. Tilaisuudessa käsitellään työhön, terveyteen, liikenteeseen ja vapaa-aikaan liittyvien palveluiden sähköistämistä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa maaseudun ja alueesi tulevaisuuteen jakamalla arkikokemuksia muiden osallistujien kanssa. Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja tai -taitoja. Keskusteluiden tuottamat kehittämisideat hyödynnetään mahdollisina jatkohankkeina.

 

Digikahvila-tilaisuudet järjestetään syksyn aikana Kauhajoella, Rääkkylässä ja Kuhmossa. Kuhunkin tilaisuuteen mahtuu rajallinen määrä osallistujia, valituille ilmoitetaan asiasta erikseen tilaisuutta edeltävänä maanantaina. Tarjoamme kahvia ja pientä purtavaa.


HUOM! Kuhmon digikahvila-tilaisuus järjestetään iivantiiran koululla kekkostie 4264, aiemmin ilmoitetun iivantiiran kylätalon sijaan. Pahoittelut sekaannuksesta. 

 

Taustatiedot

Maaseututoimijuus?


Täysin samaa mieltä Jokseenkin samaa mieltä Minulla ei ole mielipidettä
asiasta
Jokseenkin eri mieltä Täysin eri mieltä
Suhtautumiseni sähköisiä
palveluita kohtaan on myönteinen
Mihin tilaisuuteen ilmoittaudut?

Yhteystiedot

Varmistamme osallistumisesi ennen tapahtumapäivää. Jätä puhelinnumorosi (sekä sähköpostiosoitteesi) yhteydenottoa varten. 

Tietojen lähetys

Kiitos ilmoittautumisesta.

Ilmoitamme valinnasta mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä. Lähetä vastauksesi painamalla "Tallenna" -näppäintä 


Smart Countryside eli SMACK-hanke pähkinänkuoressa

Keväällä käynnistyneen Valtioneuvoston kanslian rahoittaman hankkeen päätavoitteena on selvittää, miten maaseudun palveluja on mahdollista kehittää ja monipuolistaa sähköisiä palveluja hyödyntämällä. Millaisia digitaalisia palveluja maaseudulla tarvitaan, jos tarvitaan ja mihin tarkoitukseen erityisesti? Harvaan asutun maaseudun digitaalisten palveluiden tarpeen ja tarjonnan välillä on epäsuhta, johon tulisi nyt löytää ratkaisuja. Vaasan yliopiston alue- ja hallintotieteilijöiden tehtävänä on osana laajempaa yhteenliittymää järjestää aineistonkeruu maaseudulla kolmen nk. digikahvilatapahtuman muodossa.
Selvitys- ja tutkimushanke toteutetaan aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:n, Itä-Suomen yliopiston alue- ja kuntatutkimuskeskus Spatian, Suomen ympäristökeskuksen (Syke) sekä Vaasan yliopiston muodostamana konsortiona. Päätoteuttajana hankkeessa on MDI.

 

Lisätietoa digikahvilasta:

Tomi Niemi

029 4498595

tomi.niemi@uva.fi

Tohtorikoulutettava, projektitutkija

Sosiaali- ja terveyshallintotiede, Vaasan yliopisto

 

Lisätietoa Smart Countryside -hankkeesta:

Ilkka Luoto

ilkka.luoto@uva.fi

Yliopistonlehtori

Aluetiede, Vaasan yliopisto